Samita ASBL

Sujato retraite registratieformulier

Door het indienen van dit formulier, verklaar ik dat ik de volle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor mijn eigen gezondheid en veiligheid heb, inclusief eender welk ongeval, risico, of “natuurgeweld” gedurende de retraite. Ik verklaar ook dat ik de regels over de “nobele stilte” en de “acht voorschriften” heb gelezen en begrepen en dat ik me eraan zal houden gedurende de retraite.


We vragen een registratievergoeding van 100 euro bij het boeken. 50 euro hiervan wordt niet terugbetaald in geval van annulering. Je kan via PayPal of overschrijving betalen. Vermeld alstublieft “Sujato retraite” en de naam van de deelnemer als referentie.

Als je moeite hebt met het betalen van de 100 euro registratievergoeding, contacteer ons dan alstublieft voor ons ondersteuningsfonds.

Rekening: Samita ASBL
Engreux 49G, 6663 Mabompré (Houffalize), België
BIC: TRIOBEBB
IBAN: BE24 5230 8072 9438

Nadat je het registratieformulier hebt ingediend en we je registratievergoeding hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail. Als je binnen de zeven dagen geen email van ons ontvangt, contacteer ons dan alstublieft.

Talen: Vermeld alstublieft in het aanvraagformulier welke talen je van de volgende talen verstaat, zodat we vertalingen kunnen voorzien als dit nodig is: Engels, Duits, Frans of Nederlands.

Deeltijdse participatie: Als je niet kan komen gedurende de gehele retraite, moedigen we je aan om toch aan te melden, maar je zal op een wachtlijst worden geplaatst tot twee weken voor de retraite.

Annulering: Annuleer alstublieft zo snel mogelijk zodat iemand anders jouw plaats kan innemen en we geen onnodige kosten hebben.

Kosten

Deze retraite, inclusief accommodatie, voedsel en een bijdrage voor de leraar, wordt georganiseerd op basis van donatie. Alle kosten voor je accommodatie, maaltijden, etc. worden voor jou betaald met de vriendelijke donaties van eerdere deelnemers en andere schenkers, die anderen de mogelijkheid willen geven om de Dhamma te ervaren. Al het werk werd enkel op vrijwillige basis gedaan; niemand ontvangt een vergoeding.

Het is Bhante Sujato’s wens dat elk overschot aan donaties voor de helft naar SuttaCentral gaan en voor de helft naar Tilorien klooster.

De tabel hieronder toont de kosten voor de basisaccommodatie, de maaltijden en uitgaven, afhankelijk van het type accommodatie dat je kiest. Dit is exclusief donaties voor de lessen door Bhante Sujato. De kosten dekken ook de middagsnacks en dranken, de huur van de hal en de keukenfaciliteiten, reiskosten en accommodatie voor Bhante Sujato, etc. Elke deelnemer mag discreet en volgens de eigen middelen een bijdrage geven. Je kan dus ook bijdragen om de Dhamma verder te laten verspreiden.

Eenpersoonskamer met eigen badkamer 750 €
Eenpersoonskamer met gedeelde badkamer 610 €
Tweepersoonskamer met eigen badkamer, per persoon 580 €
Tweepersoonskamer met gedeelde badkamer, per persoon 510 €
Gedeelde kamer (4–8 personen), per persoon 400 €

Om retraites op donatiebasis te kunnen organiseren heeft Samita een redelijke geldstroom nodig, zodat we van tevoren voor locaties kunnen betalen. Als je het overweegt om een kleine donatie te maken voor de retraite om ons onze verplichtingen te helpen voldoen, zal dit ten zeerste gewaardeerd worden. Je kan dit doen via onze bankrekening. Vermeld alstublieft uw naam en “Sujato retraite” als referentie. Je kan ook de PayPal “donatie”-knop gebruiken.

Ondersteuningsfonds

Als je graag andere deelnemers wil ondersteunen, die moeilijkheden hebben om de registratievergoeding te betalen, kan je een donatie maken met als referentie “ondersteuningsfonds Sujato retraite”.

danaRekening: Samita ASBL
Engreux 49G, 6663 Mabompré (Houffalize), België
BIC: TRIOBEBB
IBAN: BE24 5230 8072 9438

 

Elke donatie helpt ons met het verspreiden van de Dhamma!